ELS ASTRONAUTES ENS HEM INVENTAT UN CONTE

Hola famílies!!! Els astronautes ens hem inventat un conte. Vam anar al MNAC i ens va agradar molt tots els quadres que vam observar, on amb els nostres ulls de nens i nenes podíem veure a dins meravelloses històries de fades i follets. Vam conèixer a la fada de l'aigua, la fada Aurora, el follet Flautí, el vent Zèfir...Ens vam introduir en aquest món màgic, durant dues hores vam viure, vam ballar i vam pensar com fades i follets. Després a la classe vam estar jugant, i aquí és on va néixer el nostre conte, a partir del joc d'unes nenes. Hi havia una fada que estava molt trista perquè no sabia volar, però els seus amics del bosc estaven disposats a ajudar-la. Esperem que us agradi tant com a nosaltres. Estem molt contents d'haver fet aquest conte participant i col·laborant tota la classe. QUADRES RELACIONATS AMB EL NOSTRE CONTE EL NOSTRE CONTE: LA FADA QUE NO SAP VOLAR

Comentaris

  1. HOLA ASTRONAUTES DE L'ESPAI

    SOM LA CLASSE DEL COSTAT. A NOSALTRES EL CONTE DE LA FADA QUE NO SAP VOLAR TAMBÉ ENS HA AGRADAT MOLTÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍSSIM.

    SOU MOLT GUAPOS I GUAPES.
    MOLTES GRÀCIES PER ESCRIURE'NS AQUEST MISSATGE. MOLTS PETONS :D

    ResponElimina
  2. GRÀCIES PER COMPARTIR AMB NOSALTRES AQUEST CONTE TAAAAAAAAN BÒNIC. ENS HA AGRADAT TANT A LA NOSTRA FAMILIA QUE ESTEM PENSANT QUE POTSER, MES ENDAVANT, US PODEU INVENTAR UN ALTRE. QUE US SEMBLA? MOLTS PETONETS ASTRONAUTES !!!

    ResponElimina
  3. Hola astronautes, soc la mare de l'Ana, moltes felicitats pel conte tant bonic que heu fet. Molts petonets per a tots i totes les astronautes.

    ResponElimina
  4. Som la classe dels i les astronautes. Moltes gràcies pels vostres comentari. Ens agraden molt!!!! Petonets. :-)

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog